top of page

Zwemkamp 2024

12 t/m 16 augustus 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
4cc32347-6ce4-4891-83b4-208c783ccc42_edited.jpg
107897313_2710923462518478_8246672509049
inge-600x600.jpg
Inge

"Het is super om te zien dat iedereen zich na ons kennismakingsspel gelijk thuis voelt en dat we de week echt als een groep kunnen beleven!"

Nog maar een paar plekken beschikbaar!
Zwemkamp zomer 2024 - VOL
Zwemkamp zomer 2024 - VOL
Wanneer
12 aug 2024, 11:00 – 16 aug 2024, 13:00
Waar
Austerlitz,
Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland

Zwemkampen met Olympische begeleiding!

Bij het USWIM CAMP beleeft iedere zwemmer de tijd van zijn leven. Door een gebalanceerde mix van zwemtrainingen, landtrainingen, spellen en andere leuke activiteiten bieden onze zwemkampen voor ieder wat wils en is het één groot feest. En het mooiste is dat kinderen zwemmen met leeftijdsgenootjes die zwemmen net zo leuk vinden als zij zelf! 

“Ik heb allemaal kleine dingen geleerd
waarvan ik echt sneller word.”

Individuele aandacht

Alle trainingen worden verzorgd door (oud) topzwemmers waarbij de focus ligt op het verbeteren van de techniek. Tijdens de kampen is voldoende begeleiding aanwezig, waardoor de deelnemers in kleine groepen zwemmen en er veel individuele aandacht is. Bij aanmelding voor onze zomerkampen, kunnen kinderen aangegeven welke slag of welk onderdeel ze willen verbeteren.

Naast aanwijzingen en tips over de zwemtechniek, vertellen (oud) topzwemmers over de ervaringen tijdens hun zwemcarrière. Ze delen verhalen over onder andere hun weg naar de (internationale) top en over deelname aan de Olympische Spelen. Kinderen krijgen zo een inkijkje in het leven van een professioneel topzwemmer.

“De begeleiding was heel goed en
dat maakte het kamp heel erg vet.”

Expeditie USWIM

Centrale draad tijdens ieder zwemkamp is Expeditie USWIM. Gedurende het kamp moeten de zwemmers allerlei opdrachten uitvoeren waarmee punten kunnen worden verdiend. Dit zijn zowel individuele opdrachten als opdrachten waarbij met andere kinderen moet worden samengewerkt. Aan het eind van het kamp worden de punten bij elkaar opgeteld en krijgt de winnaar van Expeditie USWIM een supertof Arena-prijzenpakket!

Vervoer en accommodatie

Het USWIM CAMP is een kwalitatief hoogstaand zwemkamp en daar horen ook goede accommodaties bij. USWIM werkt alleen samen met accommodaties waar ook topsporters gebruik van zouden maken. De slaaplocatie is altijd in de buurt van het zwembad en vervoer van en naar het bad zit bij de prijs inbegrepen. Evenals alle maaltijden. De kinderen krijgen iedere dag ontbijt, lunch en avondeten en daar waar nodig een gezonde snack tussendoor. Tijdens onze zwemkampen bieden gezond en lekker eten aan. Precies wat sporters nodig hebben.

De juiste balans

Door onze jarenlange ervaring op topniveau weten we precies hoeveel fysieke inspanning gezond is. Tussen de activiteiten door bieden we daarom voldoende rustmomenten aan. Na het avondeten is er een leuk avondprogramma voordat de kinderen gaan slapen. Uiteraard zorgen we ervoor dat ieder kind voldoende slaap krijgt. Goede sportprestaties beginnen immers bij voldoende rust.

Voor wie?

Het USWIM CAMP is geschikt voor zwemmers van 8 t/m 16 jaar van elk niveau.

Kosten

Deelname aan het zwemkamp kost €495. Bij deze prijs is alles inbegrepen! Bij de inschrijving betaal je €150 en de rest van het bedrag dient pas betaald te worden indien we kunnen garanderen date zwemkamp door gaat (i.v.m. Corona houden we tegenwoordig een slag om de arm). Gaat het kamp niet door? Dan krijg je het volledige betaalde bedrag terug of kun je kiezen voor een voucher.

Heb je nog vragen?

Hij is binnen! We komen snel bij je terug..

bottom of page