top of page
107897313_2710923462518478_8246672509049

 • 14 aug 11:00 – 18 aug 13:00
  Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland
  Doe mee aan het leukste zwemkamp van Nederland!
 • 24 jul 11:00 – 28 jul 13:00
  Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland
  Doe mee aan het leukste zwemkamp van Nederland!
 • 01 mei 11:00 – 05 mei 13:00
  Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland
  Doe mee aan het leukste zwemkamp van Nederland!

Zwemkampen met Olympische begeleiding!

Bij het USWIM CAMP beleeft iedere zwemmer de tijd van zijn leven. Door een gebalanceerde mix van zwemtrainingen, landtrainingen, spellen en andere leuke activiteiten bieden onze zwemkampen voor ieder wat wils en is het één groot feest. En het mooiste is dat kinderen zwemmen met leeftijdsgenootjes die zwemmen net zo leuk vinden als zij zelf! 

“Ik heb allemaal kleine dingen geleerd
waarvan ik echt sneller word.”

Individuele aandacht

Alle trainingen worden verzorgd door (oud) topzwemmers waarbij de focus ligt op het verbeteren van de techniek. Tijdens de kampen is voldoende begeleiding aanwezig, waardoor de deelnemers in kleine groepen zwemmen en er veel individuele aandacht is. Bij aanmelding voor onze zomerkampen, kunnen kinderen aangegeven welke slag of welk onderdeel ze willen verbeteren.

Naast aanwijzingen en tips over de zwemtechniek, vertellen (oud) topzwemmers over de ervaringen tijdens hun zwemcarrière. Ze delen verhalen over onder andere hun weg naar de (internationale) top en over deelname aan de Olympische Spelen. Kinderen krijgen zo een inkijkje in het leven van een professioneel topzwemmer.

“De begeleiding was heel goed en
dat maakte het kamp heel erg vet.”

Expeditie USWIM

Centrale draad tijdens ieder zwemkamp is Expeditie USWIM. Gedurende het kamp moeten de zwemmers allerlei opdrachten uitvoeren waarmee punten kunnen worden verdiend. Dit zijn zowel individuele opdrachten als opdrachten waarbij met andere kinderen moet worden samengewerkt. Aan het eind van het kamp worden de punten bij elkaar opgeteld en krijgt de winnaar van Expeditie USWIM een supertof Arena-prijzenpakket!

Vervoer en accommodatie

Het USWIM CAMP is een kwalitatief hoogstaand zwemkamp en daar horen ook goede accommodaties bij. USWIM werkt alleen samen met accommodaties waar ook topsporters gebruik van zouden maken. De slaaplocatie is altijd in de buurt van het zwembad en vervoer van en naar het bad zit bij de prijs inbegrepen. Evenals alle maaltijden. De kinderen krijgen iedere dag ontbijt, lunch en avondeten en daar waar nodig een gezonde snack tussendoor. Tijdens onze zwemkampen bieden gezond en lekker eten aan. Precies wat sporters nodig hebben.

De juiste balans

Door onze jarenlange ervaring op topniveau weten we precies hoeveel fysieke inspanning gezond is. Tussen de activiteiten door bieden we daarom voldoende rustmomenten aan. Na het avondeten is er een leuk avondprogramma voordat de kinderen gaan slapen. Uiteraard zorgen we ervoor dat ieder kind voldoende slaap krijgt. Goede sportprestaties beginnen immers bij voldoende rust.

Voor wie?

Het USWIM CAMP is geschikt voor zwemmers van 8 t/m 16 jaar van elk niveau.

Kosten

Deelname aan het zwemkamp kost €495. Bij deze prijs is alles inbegrepen! Bij de inschrijving betaal je €150 en de rest van het bedrag dient pas betaald te worden indien we kunnen garanderen date zwemkamp door gaat (i.v.m. Corona houden we tegenwoordig een slag om de arm). Gaat het kamp niet door? Dan krijg je het volledige betaalde bedrag terug of kun je kiezen voor een voucher.

inge-600x600.jpg
Inge

"Het is super om te zien dat iedereen zich na ons kennismakingsspel gelijk thuis voelt en dat we de week echt als een groep kunnen beleven!"

Nog maar een paar plekken beschikbaar!
Yellow and Blue Pool

WAT ZEGGEN DEELNEMERS?

IMG_0823-1024x768.jpg

LUCAS

Ik vond het heel fijn dat er ook momenten waren buiten de groep en dat ik persoonlijk ook veel kon leren.

IMG_0916-1024x768.jpg

FLEUR

Thuis deed ik nooit landtraining voor de zwemtraining maar sinds ik met USWIM mee ben geweest op kamp heb ik hier veel over geleerd en doe ik dit nu ook elke week thuis.

franklin coach.JPG

EVA

Ik heb veel vrienden gemaakt tijdens deze week en ik vond het ook fijn dat er altijd persoonlijke aandacht was tijdens de trainingen. Ik ga zeker nog een keer mee!

Dit zeggen deelnemers
Ervaringen

Je denkt eraan om deel te nemen aan een USWIM CAMP, maar je wilt wel heel graag weten hoe onze vorige kampen worden gewaardeerd? Dat snappen we helemaal. Daarom hebben we voorgaande deelnemers en hun ouders gevraagd wat zij van het USWIM CAMP vonden.

Hiernaast vind je een video waarin een deelneemster vertelt over haar ervaring met het zwemkamp tijdens de meivakantie 2017. Daaronder lees je wat andere deelnemers en hun ouders ervan vonden. Uit privacyoverwegingen hebben we alle namen weggelaten.

 

“Ik vond eigenlijk alles even leuk!”
De ervaring van je leven

Het USWIM CAMP is een unieke ervaring. In een paar dagen tijd bieden we jonge zwemmers een leuk en leerzaam programma van activiteiten. Niet alleen kun je, onder begeleiding van (oud) topzwemmers, je techniek te verbeteren, je leert ook enorm veel over alles rondom het zwemmen. Zo hoor je bijvoorbeeld hoe het is om deel te nemen aan de Olympische Spelen en hoe het leven van een professionele zwemmer eruit ziet. Maar bovenal leer je allemaal nieuwe kinderen kennen en sluit je nieuwe vriendschappen. Kortom: de ervaring van je leven!

“Nogmaals bedankt voor de fantastische organisatie van het
zwemkamp! Onze zoon heeft enorm genoten van
het leuke afwisselende programma. Hij is heel enthousiast!”
Focus op techniek

Tijdens de trainingen ligt de focus op het verbeteren van de zwemtechniek. We hebben als doel om de deelnemers beter en sneller te leren zwemmen. Doordat we tijdens het USWIM CAMP altijd in kleine groepen werken, kunnen we veel individuele aandacht geven.

“Ik vind het leuk om je te laten weten dat onze zoon zich
voor maar liefst 11 NJJK-afstanden heeft gekwalificeerd. Mede dankzij de trainingen met Bastiaan is de 50m zijn beste plaatsing.”
Veelzijdig programma

Uiteraard staat tijdens het USWIM CAMP zwemmen centraal. Maar daar blijft het niet bij. We bieden een programma aan met veel afwisseling. Naast de trainingen in het water, geven we les over techniek, leren we de kinderen over blessurepreventie, doen we teambuilding activiteiten, vertellen we over onze Olympische ervaringen en spelen we veel leuke spelletjes.

“Onze dochter heeft een paar fantastische dagen achter de rug.
Ze raakte niet uitgesproken over de quiz, […] over het klimbos en de overwinning om naar boven te gaan, […] over de
Olympische Spelen spelletjes en Expeditie USWIM.”
“Onze dank voor al jullie goede zorgen.”
Vakkundige begeleiding

We werken tijdens het USWIM CAMP uitsluitend met (oud) topzwemmers. Al onze trainers hebben zelf professioneel gezwommen, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Door voldoende begeleiding aanwezig te hebben, is er veel individuele aandacht en kunnen deelnemers zich écht verbeteren.

Buiten de trainingen om begeleiden we de deelnemers van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. We eten allemaal samen, hebben samen les, doen leuke spelletjes samen en maken een gezellig kampvuur. Kortom, non-stop vakkundige begeleiding.

“Wat was het goed georganiseerd, leuk, sportief en gezellig! Het was
voor onze dochter de eerste keer dat ze op kamp ging en daardoor was het, voor ons, extra spannend.
Dat bleek echt nergens voor nodig!”
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Heb je nog vragen?

Hij is binnen! We komen snel bij je terug..

bottom of page