uswim clinic.jpg

Voor al onze activiteiten kun je nu inschrijven zonder te betalen. In verband met Covid-19 betaal je pas als wij zeker weten dat het event door kan gaan!

USWIM CLINICS

Wil je sneller leren zwemmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens onze clinics leer je je zwemtechniek verbeteren en dit doe je onder begeleiding van (oud) topzwemmers. Super leuk dus meld je snel aan!

Hieronder vind je het overzicht met al onze clinics. Ze staan op volgorde van datum gesorteerd. Geen clinic bij jou in de buurt, of past een bepaalde datum niet? We voegen regelmatig nieuwe clinics toe. Via onze nieuwsbrief kun je hiervan op de hoogte blijven.

Momenteel bieden we i.v.m. de sluiting van de zwembaden geen clinics aan. 

 • Zwemkamp zomervakantie 2021
  RSVP gesloten
  ma 26 jul.
  Oosterhout
  26 jul. 11:00 – 30 jul. 13:00
  Oosterhout, Vrachelseheide 155, 4904 TJ Oosterhout, Nederland
  Doe jij mee met het gaafste zwemkamp van Nederland?

USWIM Coach op jouw vereniging?

Iets te vieren bij de vereniging? Of wil je als club de zwemmers een eenmalige techniek boost geven? Dan is het natuurlijk super om dat te doen met een clinic van een (ex) topzwemmer. Speciaal voor jouw vereniging maken wij een clinic op maat op basis van jullie wensen, faciliteiten en het niveau van de zwemmers.

 

We geven niet alleen schoolslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag clinics maar zijn ook gespecialiseerd in starten en keerpunten!

 

Naast een zwemclinic kunnen wij ook een leuke, interactieve workshop verzorgen over sport gerelateerde onderwerpen zoals voeding in combinatie met zwemmen, wedstrijdvoorbereiding of het belang van herstel en slaap. 

 

Natuurlijk is er naderhand tijd voor een leuke foto en het zetten van een handtekening. Wacht niet langer en vul het onderstaande aanvraagformulier in!

Vrijblijvende aanvraag
arrow&v

Bedankt voor je aanvraag! We komen snel bij je terug