top of page
uswim clinic.jpg

USWIM CLINICS

Wil je sneller leren zwemmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens onze clinics leer je je zwemtechniek verbeteren en dit doe je onder begeleiding van (oud) topzwemmers. Super leuk dus meld je snel aan!

Hieronder vind je het overzicht met al onze evenementen. Ze staan op volgorde van datum gesorteerd. Geen clinic bij jou in de buurt, of past een bepaalde datum niet? We voegen regelmatig nieuwe clinics toe. Via onze nieuwsbrief kun je hiervan op de hoogte blijven.

USWIM-coach bij jouw vereniging?

Iets te vieren bij de vereniging? Of wil je als club de zwemmers een eenmalige techniek boost geven? Dan is het natuurlijk super om dat te doen met een clinic van een (ex) topzwemmer. Speciaal voor jouw vereniging maken wij een clinic op maat op basis van jullie wensen, faciliteiten en het niveau van de zwemmers.

 

We geven niet alleen schoolslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag clinics maar zijn ook gespecialiseerd in starten en keerpunten!

 

Naast een zwemclinic kunnen wij ook een leuke, interactieve workshop verzorgen over sport gerelateerde onderwerpen zoals voeding in combinatie met zwemmen, wedstrijdvoorbereiding of het belang van herstel en slaap. 

 

Natuurlijk is er naderhand tijd voor een leuke foto en het zetten van een handtekening. Wacht niet langer en vul het onderstaande aanvraagformulier in!

Clinic bij jou in de buurt of bij jouw vereniging?
Neem contact op voor meer info.

Bedankt voor je aanvraag! We komen snel bij je terug

 • Zwemkamp zomer 2024
  Zwemkamp zomer 2024
  ma 12 aug
  Austerlitz
  12 aug 2024 11:00 – 16 aug 2024 13:00
  Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland
  Van 12 t/m 16 augustus organiseren we het gaafste zwemkamp van de zomer!
bottom of page