top of page
Zwemkamp zomervakantie 2021
Zwemkamp zomervakantie 2021

ma 26 jul

|

Oosterhout

Zwemkamp zomervakantie 2021

Doe jij mee met het gaafste zwemkamp van Nederland?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 jul 2021, 11:00 – 30 jul 2021, 13:00

Oosterhout, Vrachelseheide 155, 4904 TJ Oosterhout, Nederland

Over het evenement

Nu inschrijven, later betalen!

Door de Covid-19 epidimie zijn het onzekere tijden. Daarom kun je bij ons nu alvast je plekje voor het zwemkamp reserveren en pas betalen als wij zeker weten dat het kamp door kan gaan. 

Het zwemkamp van de zomer.

Elke vakantie organiseren we het USWIM CAMP, een onvergetelijk zwemkamp vol trainingen, spelletjes en plezier. In vijf dagen tijd leren kinderen van 8 t/m 16 jaar beter en sneller zwemmen.

Het kamp staat onder begeleiding van (oud) topzwemmers vanuit verschillende disciplines, waardoor alle zwemslagen aan bod komen. Naast zwemmen, wordt er ook aandacht besteed aan onderwerpen als mentale voorbereiding en gezonde voeding. Centraal door het USWIM CAMP loopt de Expeditie USWIM. Deelnemers kunnen met verschillende (groeps)opdrachten punten verdienen. Degene met de meeste punten wint een supertof Arena-prijzenpakket!

Onderwateropnames

Tijdens het USWIM CAMP maken we van iedere zwemmer onderwateropnames, welke we tijdens het kamp samen bekijken. Door middel van deze opnames, krijg iedere zwemmer beter inzicht in zijn/haar eigen techniek. Doordat we de beelden direct samen bekijken, kunnen we nóg effectiever aan de zwemtechniek werken.

Nieuw: dagkamp & slaapkamp

Vanaf nu bieden wij de keuze tussen een dagkamp en een slaapkamp. Overdag draaien beide groepen hetzelfde programma maar alleen de deelnemers van het slaapkamp overnachten ook bij het zwemkamp. De deelnemers van het dagkamp worden elke morgen gebracht en in de avond weer opgehaald.

Tickets

 • Ticket slaapkamp Later betalen

  Later betalen!

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket dagkamp - later betalen

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket slaapkamp

  Dit ticket geeft toegang tot het hele kamp

  € 479,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket dagkamp

  Dit ticket geeft toegang tot het dagkamp. Iedere dag wordt de deelnemer in de ochtend naar het kamp gebracht en in de avond weer opgehaald.

  € 369,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page