Het leukste zwemkamp van Nederland

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes beleef je een onvergetelijk zwemkamp vol trainingen, spelletjes en plezier. Elke dag zit bomvol activiteiten onder leiding van heuse zwemtopper. Iedere dag wordt er hard getraind en zorgen we ervoor dat de kinderen sneller leren zwemmen. Er wordt veel gewerkt aan de zwemtechniek. Doordat onze trainers veel ervaring in de topsport hebben, kunnen we de jonge zwemmers ook echt beter maken! Het niveau van de deelnemers is ook erg goed. En door de deelnemers met en tegen elkaar te laten zwemmen, ontwikkelen ze zich nog meer.

Dit jaar hebben tijdens onze kampen ook Nederlands
kampioenen junioren en minioren deelgenomen!

Sneller leren zwemmen én fun centraal

Tijdens het USWIM CAMP leren kinderen van 8 t/m 16 jaar in vier tot vijf dagen nóg beter te zwemmen. Samen met leeftijdsgenootjes volgen ze iedere dag verschillende trainingen, zowel in het zwembad als daarbuiten. Naast techniektraining leren de kinderen ook over onderwerpen als mentale voorbereiding, de Olympische Spelen en het belang van goede voeding. Verder worden veel spelletjes gedaan waardoor ook fun centraal staat. Na afloop van het USWIM CAMP kunnen de deelnemers nóg beter en sneller zwemmen!

“Het was voor onze dochter de eerste keer dat ze op kamp ging en daardoor was het, ook voor ons, extra spannend. Dat bleek echt nergens voor nodig! Wat heeft ze genoten van het kamp.”

Onze kampen staan onder begeleiding staan van (oud) topzwemmers vanuit verschillende disciplines. Alle zwemtechnieken komen aan bod, waardoor het USWIM CAMP geschikt is voor iedere zwemmer. Daarnaast is bij ieder kamp een professionele fysiotherapeut aanwezig zodat mogelijke blessures direct kunnen worden behandeld. Uw kind is bij ons dus in goede handen!

Nieuw: onderwateropnames

Tijdens het USWIM CAMP maken we van iedere zwemmer onderwateropnames, welke we tijdens het kamp samen bekijken. Door middel van deze opnames, krijg iedere zwemmer beter inzicht in zijn/haar eigen techniek. Doordat we de beelden direct samen bekijken, kunnen we nóg effectiever aan de zwemtechniek werken.

Na afloop van het kamp krijg iedere deelnemer een USB-stick met de opnames én de aandachtspunten mee naar huis.

USWIM CAMP | Zwemkamp
USWIM CAMP | Zwemkamp