USWIM CAMP | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hieronder vind je een overzicht van de meestgestelde vragen en antwoorden. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een e-mail naar inge@uswim.nl en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

————

Voor welke leeftijden is het kamp?
Het USWIM-CAMP is voor kinderen van 8 t/m 16 jaar oud.

Hoeveel kinderen komen naar het kamp?
Omdat we kwaliteit en aandacht heel erg belangrijk vinden, houden we groepen klein. Per kamp is er plaats voor maximaal 20 zwemmers.

Heeft mijn kind een bepaald startniveau nodig voor het kamp?
Nee maar elke zwemmer moet wel 100 meter achter elkaar kunnen zwemmen en moet beschikken over een startvergunning van de KNZB.

Moet mijn kind lid zijn van een zwemvereniging om aan het kamp deel te nemen?
Ja. Je moet lid zijn van een zwemvereniging en in het bezit zijn van een startvergunning.

Wordt er een dagvullend programma aangeboden?
Tijdens het USWIM-CAMP worden de zwemmers de hele dag vermaakt. Overdag zijn er verschillende trainingen en workshops en ’s avonds hebben we in de slaapaccommodatie een gezellig avondprogramma.

Blijven de kinderen overnachten?
Ja, het USWIM-CAMP is inclusief overnachtingen.

Op welke locatie vindt de overnachting plaats?
Hieronder vindt u de locaties voor de eerstvolgende zwemkampen.

Kan er naar huis worden gebeld?
Ja. Afhankelijk van de duur van het kamp is er 1 of 2 keer gelegenheid om te bellen. Indien uw kind geen mobiele telefoon heeft, kan er contact opgenomen worden met een van onze nummers en zorgen we dat u uw kind toch even kunt spreken.

Wanneer kan ik mijn kind brengen en ophalen?
Dat is per kamp verschillend en staat aangegeven op de informatiesite van de kampen.

Is er professionele begeleiding?
We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken we uitsluitend met (oud-) topzwemmers die veel kennis en ervaring op hebben gedaan als professioneel zwemmer. Verder is er tijdens ieder kamp een professionele fysiotherapeut aanwezig die de landtraining verzorgt en ondersteunt bij eventuele blessures.

Hoeveel begeleiders zijn er per kind?
Per 5 zwemmers is er 1 begeleider aanwezig.

Wat leren de kinderen tijdens het kamp?
Tijdens het USWIM-CAMP ligt de focus op techniek. Iedere deelnemer kan aangeven aan welke slag hij/zij het liefst wil werken. Daarnaast geven we de zwemmers workshop over onderwerpen als voeding, mentale voorbereiding en Olympische Spelen.

Welke zwemtechnieken worden tijdens het kamp behandeld?
Tijdens het USWIM-CAMP kunnen we alle zwemtechnieken aanbieden. Iedere deelnemer kan tijdens het kamp aan zijn/haar eigen focuspunten werken.

Mijn kind heeft een speciaal dieet. Is dit een probleem?
Dit is geen enkel probleem. Na aanmelding ontvang u een e-mail met een vragenformulier. Dieetwensen of eventuele allergieën kunnen daarop worden ingevuld zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Mijn zoon/dochter gebruikt medicijnen. Kunnen jullie daarbij helpen?
Dit is geen enkel probleem. Na aanmelding ontvang u een e-mail met een vragenformulier. Op dit vragenformulier kunt u eventueel medicijngebruik aangeven. In gezamenlijk overleg zorgen we ervoor dat uw zoon/dochter de juiste hulp/begeleiding krijgt.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Betaling is mogelijk via Ideal. Indien u niet over internet bankieren beschikt, kunt u een mail sturen naar info@uswim.nl. We kunnen in dan een factuur opmaken. Het is ook mogelijk om het bedrag in twee delen te betalen. Hiervoor kunt u ook het beste een email sturen naar info@uswim.nl.

Hoe weet ik of de betaling goed is gegaan?
Na betaling is de reservering definitief en krijgt u een bevestigingsmail. Hierin staat ook een link naar het vragenformulier waarin u meer informatie over uw kind kunt doorgeven.

Wat kost het als ik moet annuleren?
Het annuleringsbeleid is beschreven in de algemene voorwaarden.

Je wilt je nu toch inschrijven voor een USWIM CAMP?

Dat kan via onderstaande buttons!