Partners

De USWIM Partners maken ondersteuning van jouw zwemcarrière mogelijk

KNZB

De Koninklijke Nederlandse Zwembond is een trotse organisatie die zich al 125 jaar inzet om de zwemsport in Nederland te promoten.  Binnen de sporttakken zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen stimuleren wij de breedtesport en natuurlijk de topsport!

Arena

We believe in getting everyone in the water. Budding athletes who need to develop their talent. Champions on their way to the finish line. Regular swimmers during routine training sessions. It’s why we make unrivalled waterwear across the board. It’s why we support athletes, clubs and federations and sponsor events around the world.

Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van o.a. zwembaden, sporthallen en sportcentra. Het is onze missie om iedereen in beweging te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat een actieve leefstijl mensen gezonder én gelukkiger maakt. Wij dragen hier met onze producten en diensten graag aan bij!

SportvoedingWebshop

SportvoedingWebshop.com is dé specialist in sportvoeding en marktleider in de Benelux. Zij supporten ons op het vakgebied van voeding. Uiteraard delen wij onze eigen opgedane kennis in onze zwemcarrière, maar we zijn trots om samen te werken met SportvoedingWebshop.com, zodat wij je nog beter kunnen begeleiden. Tijdens de Topsport Specials maken wij gebruik van hun eigen topmerk.