HET WAS NIET DE VRAAG ÒF MAAR WANNEER…

USWIM en de Nextline Swim Academy delen samen een enorme passie voor  de zwemsport. Het was dan ook niet de vraag òf de samenwerking plaats ging
vinden, maar wanneer. Het doel van USWIM komt perfect overeen met de visie van Nextline: iedereen die graag zwemt beter leren zwemmen! Met deze doelstelling zullen we de samenwerking vorm gaan geven. Denk bijvoorbeeld aan techniektrainingen, masterclasses en zwemkampen.

Deze zomer slaan we de handen inéén om samen een super zomerkamp te organiseren. In deze zwemweek komen alle aspecten van de zwemsport voorbij zoals verschillende slagen, clinics, teambuiding en nog veel meer. Wil jij dit niet missen en ben je benieuwd? Klik dan snel voor meer informatie en mis het niet!

“DE KWALITEIT SPREEKT MIJ ERG AAN”

“Toen ik in 2016 USWIM oprichtte, had ik als doel iedereen binnen het zwemmen te helpen met mijn ervaring. Persoonlijke aandacht verdiend iedereen. Daarom zijn al mijn evenementen ook gericht op deze aandacht. Ik hou de groep klein om op die manier kwaliteit te kunnen bieden. Nextline is met hele leuke dingen bezig en richt zich juist ook heel erg op die kwaliteit. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Nextline mooie dingen te gaan doen voor onze Nederlandse zwemmers.”

“DE ZWEMKAMPEN ZIJN ALTIJD HET LEUKST!”

“In mijn tijd dat ik coachte bij USWIM, was ik groot fan van de aanpak van
Inge Dekker. De juiste balans tussen leren en fun was elke keer weer on point. Als oprichter van Nextline kijk ik vooral naar het zwem- en leeraspect van trainingen. Hierin blijft fun ook een groot onderdeel en daarom vind ik de samenwerking met USWIM eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Ik kijk er naar uit om grootse dingen op te zetten samen met USWIM en om zwemmend Nederland nog enthousiaster te maken voor onze sport!”

Categories: Nieuws