Data seizoen 2019-2020

  • meivakantie 1 t/m 3 mei –> Zeist
  • zomervakantie 20 t/m 24 juli –> Zeist
  • zomervakantie 10 t/m 14 augustus –> Oosterhout

Zwemkampen met Olympische begeleiding

Bij het USWIM CAMP beleeft iedere zwemmer de tijd van zijn leven. Onze zwemkampen zijn één groot feest waarbij kinderen zwemmen met leeftijdsgenootjes die zwemmen net zo leuk vinden. Door een gebalanceerde mix van zwemtrainingen, spelletjes en andere superleuke activiteiten bieden onze zwemkampen voor ieder wat wils. Vier of vijf dagen zijn eigenlijk te kort.

“Ik heb allemaal kleine dingen geleerd
waarvan ik echt sneller word.”

Individuele aandacht

Alle trainingen worden verzorgd door (oud) topzwemmers waarbij de focus ligt op het verbeteren van de techniek. Tijdens de kampen is voldoende begeleiding aanwezig, waardoor de deelnemers in kleine groepen zwemmen en er veel individuele aandacht is. Bij aanmelding voor onze zomerkampen, kunnen kinderen aangegeven welke slag of welk onderdeel ze willen verbeteren.

Naast aanwijzingen en tips over de zwemtechniek, vertellen (oud) topzwemmers over de ervaringen tijdens hun zwemcarrière. Ze delen verhalen over onder andere hun weg naar de (internationale) top en over deelname aan de Olympische Spelen. Kinderen krijgen zo een inkijkje in het leven van een professioneel topzwemmer.

“De begeleiding was heel goed en
dat maakte het kamp heel erg vet.”

Expeditie USWIM

Centrale draad tijdens ieder zwemkamp is Expeditie USWIM. Gedurende het kamp moeten de zwemmers allerlei opdrachten uitvoeren waarmee punten kunnen worden verdiend. Dit zijn zowel individuele opdrachten als opdrachten waarbij met andere kinderen moet worden samengewerkt. Aan het eind van het kamp worden de punten bij elkaar opgeteld en krijgt de winnaar van Expeditie USWIM een supertof Arena-prijzenpakket!

USWIM CAMP | Zwemkamp
USWIM CAMP | Zwemkamp
USWIM CAMP | Zwemkamp

Vervoer en accommodatie

Het USWIM CAMP is een kwalitatief hoogstaand zwemkamp en daar horen ook goede accommodaties bij. USWIM werkt alleen samen met accommodaties waar ook topsporters gebruik van zouden maken. De slaaplocatie is altijd in de buurt van het zwembad en vervoer van en naar het bad zit bij de prijs inbegrepen. Evenals alle maaltijden. De kinderen krijgen iedere dag ontbijt, lunch en avondeten en daar waar nodig een gezonde snack tussendoor. Tijdens onze zwemkampen bieden we uitsluitend gezond en lekker eten aan. Precies wat sporters nodig hebben.

De juiste balans

Door onze jarenlange ervaring op topniveau weten we precies hoeveel fysieke inspanning gezond is. Tussen de activiteiten door bieden we daarom voldoende rustmomenten aan. Na het avondeten is er een leuk avondprogramma voordat de kinderen gaan slapen. Uiteraard zorgen we ervoor dat ieder kind voldoende slaap krijgt. Goede sportprestaties beginnen immers bij voldoende rust.

Voor wie

Het USWIM CAMP is geschikt voor zwemmers van 8 t/m 16 jaar van elk niveau. Er is voldoende begeleiding aanwezig, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. Bij aanmelding kan worden aangegeven welke slag of welk onderdeel de zwemmer wil verbeteren.

Na afloop van het USWIM CAMP kunnen deelnemers
nóg beter en sneller zwemmen!

USWIM CAMP | Zwemkamp

Op de hoogte blijven van het USWIM CAMP

Weet je het nog niet zeker? Geen nood. Vul hieronder je contactgegevens in en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over het USWIM CAMP.

* verplichte velden