top of page

Locatie

Het kamp vindt plaats in Austerlitz (vlakbij Zeist). Hier verblijven we in een topaccommodatie midden in de bossen. Zwemmen doen we in het KNZB-zwembad wat op loopafstand ligt. 

Kosten

De kosten voor dit zwemkamp zijn €495. Dit is inclusief:

overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes, inschrijfkosten en de techniekanalyse. Bij de inschrijving betaal je €150 aan en de rest volgt later.

Activiteiten

Zwemmentrainingen

Landtrainingen

Spelletjes

Bonte avond

Disco 

Moderne vijfkamp

En nog veel meer!

Extra

Tijdens dit zwemkamp komt Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo op bezoek voor een meet & greet!​ Ook vertelt ze over haar ervaringen en beantwoordt ze vragen.

 

8a0a8fce-9466-421c-8fb5-9750355acb03.JPG

Visie

Tijdens onze zwemkampen staat het hebben van een leuke week voorop. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, net zoals wij zelf, plezier heeft in het zwemmen. Naast de zwemtrainingen, is het kamp gevuld met leuke en gave activiteiten zodat iedereen een week beleeft om nooit te vergeten!

Individuele aandacht

In het water focussen we op de zwemtechniek want wij vinden dat techniek de basis is voor snel (en blessurevrij) zwemmen. 

De zwemmers worden in groepen ingedeeld o.b.v. leeftijd en snelheid. Zo krijgt iedere zwemmer op zijn/haar eigen niveau training en begeleiding. 

Ook is er ruimte om 1 op 1 aan de slag te gaan met je eigen aandachtspunten en maken we video-opnames zodat je zelf ook kunt zien hoe je zwemt. 

We vinden plezier in het zwemmen en tijdens het kamp het allerbelangrijkste maar uiteindelijk is ons doel ook om iedereen sneller te laten zwemmen!

DSC_5337.JPG
bottom of page